Over Elke

In 2009 behaalde ik, Elke Wouters, het diploma Master in de kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen. Direct na deze studie ben ik me verder gaan verdiepen in de revalidatie en het behandelen van paarden en honden. Ik behaalde het diploma van osteopaat voor dieren (ICREO) en heb ik de opleiding fysiotherapie voor paarden en honden gevolgd aan de UGent. Sinds 2012 kunnen paarden en honden bij mij terecht voor behandelingen.

Op regelmatige basis volg ik bijscholingen en cursussen om up to date te blijven en de paarden en honden zo goed mogelijk te kunnen verder helpen.

Contact

Equicani Osteopathie

2160 Wommelgem

0473532996
Waarom fysiotherapie voor honden?

Waarom fysiotherapie voor honden?

Geplaatst op: 2018-07-06

Beweging is zeer belangrijk voor onze viervoeters. Wanneer ze, om welke reden dan ook, belemmerd worden in hun bewegingsvrijheid heeft dit meestal ook effect op hun gedrag. Ze kunnen zich meer angstig, zenuwachtig...

Lees meer Meer nieuws
Waarom osteopathie voor paarden?

Waarom osteopathie voor paarden?

Geplaatst op: 2018-07-06

Paarden zijn van nature niet gemaakt om mensen te dragen op hun rug. Uiteraard kunnen ze ons prima dragen, maar wanneer er een (rug)probleem ontstaat, gaan we dit vroeg of laat merken in het gedrag van ons paard. ...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.