Tarieven

Behandeling paard                                  €80

Paarden worden steeds op locatie behandeld. Binnen een straal van 20km rond Wommelgem worden geen verplaatsingskosten gerekend, daarbuiten zijn de kosten €0,30/km.

Indien je je buiten deze straal bevindt, kan het handig zijn om meerdere paarden op 1 locatie of locaties kort bij elkaar in de buurt te verzamelen, zo kunnen de verplaatsingskosten gedeeld worden.

Behandeling hond

Honden worden in de praktijkruimte behandeld, deze bevindt zich in Borsbeek.

Eerste behandeling (intake) (+-1u)        €60

Vervolgbehandeling fysio (+-45min)     €45

Hydrotherapie (+-45min)                         €55

Contact

Equicani Osteopathie

2160 Wommelgem

0473532996
Waarom fysiotherapie voor honden?

Waarom fysiotherapie voor honden?

Geplaatst op: 2018-07-06

Beweging is zeer belangrijk voor onze viervoeters. Wanneer ze, om welke reden dan ook, belemmerd worden in hun bewegingsvrijheid heeft dit meestal ook effect op hun gedrag. Ze kunnen zich meer angstig, zenuwachtig...

Lees meer Meer nieuws
Waarom osteopathie voor paarden?

Waarom osteopathie voor paarden?

Geplaatst op: 2018-07-06

Paarden zijn van nature niet gemaakt om mensen te dragen op hun rug. Uiteraard kunnen ze ons prima dragen, maar wanneer er een (rug)probleem ontstaat, gaan we dit vroeg of laat merken in het gedrag van ons paard. ...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.